Globe
Grenzenloos Goed

Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport

Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport

De laatste jaren is Rotterdam The Hague Airport flinkt uitgebreid qua vluchtuitvoeringen. Waarbij de luchthaven tot een paar jaar geleden vooral gebruikt werd voor de vakantiecharters, zijn er inmiddels meer dan 40 bestemmingen direct bereikbaar, en ruim 150 met een korte tussenstop in München of Istanbul.

Vanaf komend zomerseizoen wordt er 3x per dag gevlogen door BMI Regional i.s.m. Lufthansa en 1x per dag in de ochtend met Turkish Airlines naar Istanbul. Bij beide vluchten zijn de aansluittijden mooi op de vluchten naar Noord-Amerika en het verre oosten.
Ook nieuw vanaf Rotterdam zijn Hamburg (2x p.d. met VLM Airlines), Barcelona (11x p.w. met Transavia en Vueling) en Berlijn (6x p.w. met Transavia).

Laat een reactie achter