Globe
Grenzenloos Goed

China Southern Airlines met A380 op Schiphol

China Southern Airlines met A380 op Schiphol

China Southern Airlines, lid van SkyTeam, introduceert met ingang van 20 juni 2015 de Airbus A-380 op de route Amsterdam-Beijing. Vanaf deze datum worden de dagelijkse vluchten CZ 346 en CZ 345 tot het einde van het hoogseizoen met dit type toestel uitgevoerd.

Voor China Southern Airlines is de komst van deze superjumbo een primeur, nog nooit eerder heeft de maatschappij met dit type toestel naar Amsterdam gevlogen en speelt men in op de behoefte vanuit de zakelijke- en leisure markt naar meer capaciteit op deze non-stop route.
De A-380 biedt plaats aan 506 passagiers, verdeeld over acht First Class Suites, 70 Business Class stoelen en 428 Economy Class stoelen.

China Southern Airlines en Air France-KLM zijn Joint-Venture partners op deze route.
Naast de route Amsterdam-Beijing v.v. vliegt China Southern Airlines ook dagelijks non-stop vanaf Amsterdam naar haar hub in Guangzhou. Op alle vluchten naar deze bestemmingen heeft China Southern Airlines tevens Nederlands cabine personeel aan boord.

Schermafbeelding-2015-03-27-om-12.22.26-e1427455504290

Laat een reactie achter