Globe
Grenzenloos Goed

Aanbieding! Palazzo Victoria hotel Verona

Aanbieding! Palazzo Victoria hotel Verona

Bezoek het mooie Verona en verblijf in het prachtige Palazzo Victoria hotel en ontvang hierop 15% korting.

Palazzo Victoria ligt op een plek vol romantiek, geschiedenis en poëzie binnen de Romeinse muren in het historische centrum van Verona. Een voormalig middeleeuws koninklijk paleis uit de 14e eeuw met een bijzondere sfeer. Het hotel heeft een uitgebreide renovatie ondergaan waarbij de fresco’s schitterend bewaard zijn gebleven. Een mix van klassieke traditie en moderniteit in een verfijnde stijl. Op loopafstand van de beroemde Arena, culturele bezienswaardigheden en de elegante winkelstraat Via Mazzini. De luchthaven Verona ligt op ca. 20 autominuten, Venetië ligt op ca. 60 minuten.

Aanbieding: 15% voordeel

Boek nu en ontvang 15% voordeel op uw verblijf. Deze aanbieding is geldig bij verblijf van 01 april t/m 30 juni 2016 en is te boeken tot 30 dagen voor vertrek. Vraagt u bij ons de tarieven en beschikbaarheid op.

Laat een reactie achter