Globe
Grenzenloos Goed

De nieuwe ms Koningsdam

De nieuwe ms Koningsdam

Zondag 29 mei hebben Lotte en Marijke de nieuwste aanwinst van de Holland America Line, de ms Koningsdam mogen bezoeken. Wat een mooi schip!

Mooie lichte kleuren, het grote moderne theater, de Grand Dutch Cafe, Restaurant Sel de Mer, Culinary Arts Center, Music Walk met BB King’s Blues Club, met artiesten direct uit New Orléans overgevlogen, Lincoln Center Stage en Billboard onboard . Dan ook nog anders zijn de eenpersoonshutten, familiehutten, kortom een echte aanwinst met vernieuwende mogelijkheden.

Anders dan op de andere schepen, zijn de uitgebreide dinermogelijkheden:

Het Culinary Arts Center, gepresenteerd door het tijdschrift Food & Wine: signatuur-showkeuken voor demonstraties en praktische kooklessen overdag transformeert nu ’s avonds in een dinergelegenheid! Gebaseerd op de populaire van-boerderij-naar-bordbeweging zal het diner in het Culinary Arts Center bestaan uit eenvoudige, ambachtelijke gerechten die zijn bereid door koks in het middelpunt van de actie.

Geïnspireerd door het blauw met wit van Delftsblauw (en onze eigen Nederlandse achtergrond) is het Grand Dutch Café de plek om te genieten van een heerlijk glas licht bier of uw favoriete kopje koffie met een traditionele Nederlandse snack.

Sel de Mer is een intieme nieuwe visbrasserie waar een eigentijdse draai wordt gegeven aan tijdloze Franse klassiekers, met à-la-cartegerechten die uiteenlopen van verse oesters tot hele vis in een zoutkorst en bouillabaisse.

Wie een afvaart met de ms Koningsdam wil boeken moet er snel bij zijn, want sommige afvaarten zitten al bijna vol.

Vraagt u bij ons de beschikbaarheid en mogelijkheden na.

Laat een reactie achter