Globe
Grenzenloos Goed

Hotel Tip! Santiago de Chile

Hotel Tip! Santiago de Chile

Hotel Boutique le Reve in Santiago de Chile

Stijlvol hotel gevestigd in een klassiek Frans herenhuis in de gezellige wijk Providencia. Op loopafstand zijn goede restaurants, winkels en cafes.

Er is een prachtige binnentuin en het heeft een elegant interieur met mooie aquarellen, velours gordijnen, sierlijsten en comfortabele sofa’s.

zie ook de website van het hotel: http://hotelboutiquelereve.com-santiago.com

Santiago de Chile is goed te combineren met een cruise eindigend of beginnend in Valparaiso, of als combinatie met het mooie mystieke Paaseiland.

Wij kunnen dit hotel voor u reserveren of een heel landarrangement samenstellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Bezienswaardigheden Santiago de Chile:

De indrukwekkende kerk van San Francisco, gebouwd tussen 1572 en 1618 en de paardenrenbaan in Club Hipico, die tot een van de mooiste van Zuid Amerika behoort, mede door de bijzondere architectuur uit vroegere eeuwen. In de wijk Concha y Toro zult u veel van het aristocratisch verleden van Santiagi ontdekken.

Het middelpunt van de stad is de “Plaza de Armas”dit sfeervolle plein herbergt veel terrassen en belangrijke historische gebouwen, zoals de kathedraal en het nationaal historisch museum. Het gemeentehuis en postkantoor zijn hier beiden ondergebracht in  mooie neoklassieke gebouwen.

In het stadshart kunt u een bezoek brengen aan het ‘Palacio de la Moneda’ regeringsgebouw). Vanaf de San Cristobal heuvel, een mooi uitzichtpunt, kunt u de stad bewonderen.

De elegante uitgaansgebieden Lastarria of de bohemian wijk Bellavista bieden u een ruime keuze aan restaurants en terrassen.

Laat een reactie achter