Globe
Grenzenloos Goed

Riu heropent Clubhotel Riu Costa del Sol

Riu heropent Clubhotel Riu Costa del Sol

RIU heeft de deuren geopend van het ClubHotel RIU Costa del Sol. Dit nieuwe hotel ligt op een eersteklas locatie aan de strandpromenadevan Torremolinos op enkele meters van het strand en is het resultaat van een uitgebreide renovatie.

De viersterrenstatus, een eigentijdse en frisse stijl, nieuwe faciliteiten zoals gratis WiFi in het hele hotel en de All Inclusive 24/7 service maken dit hotel tot een ideale optie voor een gezinsvakantie ten zuiden van Malaga in Spanje.

Het nieuwe ontwerp biedt veel ruimte in de tuinen en op de terrassen om te kunnen genieten van het uitstekende klimaat van de Costa del Sol onder het genot van een hapje en een drankje. Om voldoende schaduwplekken te garanderen en om de tuinen te verfraaien heeft RIU veel nieuwe palmen geplant, naast de al bestaande palmen. Er zijn vier buitenzwembaden en een verwarmd binnenbad. Ook is er een leuke en aantrekkelijke waterspeeltuin voor de allerkleinsten. Het hoogtepunt is het hoofdzwembad van meer dan 400 vierkante meter dat direct aan zee ligt en omringd wordt door een aantrekkelijk zonneterras.

De renovatie van ClubHotel Riu Costa del Sol maakt deel uit van het strategische plan van RIU om de kwaliteit van hun aanbod te verhogen en in te zetten op de renovatie van al hun hotels. Met deze investering wil de keten ook een steentje bijdragen aan het verhogen van de kwaliteit en de aantrekkelijkheid van de bestemming Torremolinos in de nationale en internationale markten. Deze renovatie is aanvullend op de al voltooide renovaties van de hotels Riu Nautilus in Torremolinos en Riu Monica in Nerja, in respectievelijk 2013 en 2016.

bron: TravelPro

Laat een reactie achter