Globe
Grenzenloos Goed

Nieuw festival in Disneyland Paris in 2019

Nieuw festival in Disneyland Paris in 2019

Van januari tot en met september 2019 staan in Disneyland Paris vier seizoenen centraal. Met het gloednieuwe The Lion King en Jungle Festival neemt Disneyland Paris in juli, augustus en september de gasten mee op een feestelijk, kleurrijk en exotische reis. Samen met Baloo, Timon, Pumbaa en hun vrienden kunnen de gasten volop meedansen op het ritme van de trommels en de vrolijke dieren.

Verder komt de Star Wars saga tot leven tijdens Legends of the Force: A Celebration of Star Wars™ van 12 januari tot en met 17 maart 2019. Na het succes bij de gasten in 2018 komen de Piraten en Prinsessen terug. De gasten, zowel jong als oud, zijn helden in hun eigen avonturenverhaal. Ze kunnen ervoor kiezen om een Piraat of Prinses te zijn, of beiden, en meedoen aan een van de aanstekende dansen in het Disneyland Park. De Marvel Superhelden zijn terug in het Walt Disney Studios Park en een nieuwe superheld sluit zich aan om de melkweg te redden: Groot. Epische verhalen van het Marvel universum komen tot leven in Disneyland Paris met spannende shows en belevingen, met in de hoofdrol onder andere Spider-Man, Iron Man en Captain America.

Ook dit jaar is er nog genoeg te beleven. Op 1 oktober is zowel het Halloween seizoen begonnen als het verjaardagsfeest van Mickey. De beroemde muis die over de hele wereld wordt bewonderd viert 90 jaar plezier. Op het programma staat een aantal feestelijke evenementen voor de verjaardag van Mickey, met het hoogtepunt op 17 en 18 november tijdens Disney’s Betoverende Kerst dat tot en met 6 januari 2019 duurt. Disneyland Paris opent ook een gloednieuwe attractie: Mickey’s PhilharMagic. Het is een unieke attractie in Europa met een 4D ervaring in het Discoveryland Theater, waarin Mickey en Donald de gasten meenemen in de wondere en muzikale wereld van de grootste Disney klassiekers.

 

bron: Travelpro 11 oktober 2018

Laat een reactie achter