Globe
Grenzenloos Goed

Nieuwe Tui bestemming Thassos!

Nieuwe Tui bestemming Thassos!

Vanaf  eind april volgend jaar vliegt TUI fly gedurende de zomer van 2020, één keer per week naar het Griekse eiland Thassos in combinatie met een andere Griekse bestemming.

Thassos heeft een ruim en divers aanbod aan accommodaties verdeeld over verschillende plaatsen. Van studio’s en appartementen tot exclusieve vier en vijfsterren hotels, adult only accommodaties en familieresorts. De verschillende accommodaties bevinden zich in Thassos-stad, een authentiek Grieks dorp met leuke haven en stadstrandjes. Golden Beach, Potos, een rustig visserdorpje aan het strand of Limenaria, dat grenst aan Potos en iets groter en levendiger is. Of bijvoorbeeld Makryammos dat gelegen is tussen de dennenbomen en met een prachtig uitzicht over het strand en Agios Ioannis met een mooi vijfsterren resort, in een rustige omgeving met privéstrand.

Puur
Thassos is een prachtig eiland en alleen te bereiken per boot. De vlucht brengt je naar Kavala waarna het een klein halfuurtje rijden is naar de haven van Keramoti. Hier stap je op de boot die je naar Thassos-stad brengt. Het eiland voelt onontdekt aan, ook doordat het alleen per boot te bereiken is maar heeft ook zeker hippe restaurants, maar uiteraard ook authentieke tavernes. Door de vele wandelpaden is het eiland zeer geschikt voor een actieve/wandelvakantie maar er zijn ook familieresorts met prachtige stranden voor een relax vakantie.

Ook zin in een vakantie naar Thassos, vraagt u bij ons naar de mogelijkheden!

bron: Travelpro

Laat een reactie achter