Globe
Grenzenloos Goed

Nieuwe expeditie cruiser: le Dumont d’Urville van Ponant Cruises

Nieuwe expeditie cruiser: le Dumont d’Urville van Ponant Cruises

Afgelopen woensdag was collega Els een dagje aan boord van dit prachtige expeditie schip Le Dumont d’Urville van Ponant met dank aan Avila Reizen. Echt een sfeervol, luxe jacht die unieke bestemmingen aan doet.

 

Het Ponant schip biedt plek aan 188 passagiers en ademt de sfeer van een boutique hotel op het water.
Aan boord zijn 92 luxe balkon hutten en suites, met een oppervlakte van 19 tot 45 vierkante meter. Op het schip bevinden zich verder twee sfeervolle restaurants, een wellnessruimte met sauna, zwembad, observatielounge met kleine bibliotheek en theater. Uniek is een bezoek aan de brug en de onderwaterlounge Blue Eye, waar je op ooghoogte met vissen en andere waterdieren een drankje kan drinken.

Net als de zusterschepen is ook het nieuwste exemplaar uitgerust met milieuvriendelijke technologie en stille motoren. Sales Manager Stephen Winter vertelt: “Het voordeel van onze kleinschalige schepen is dat we op plekken komen waar andere cruise-aanbieders niet kunnen komen. Daarnaast zorgt het voor een relaxt boutique gevoel aan boord”. 

Ponant heeft een overeenkomst met National Geographic voor speciale Expeditions Cruises. Deze reizen worden begeleid door een National Geographic-expert en fotograaf.

Een deel van de opbrengst van de reizen gaat naar de National Geographic Society. 

Wil je meer weten over National Geographic reizen of wil je een keer naar Antarctica, Groenland ? 

Ook de afvaarten die niet begeleid worden door National Geographic kunnen we aanbieden met hele mooie routes, bijvoorbeeld ook in Europa.

 

Wij kunnen de afvaarten ook combineren met een mooi landarrangement en nodige vluchten en zo een mooie complete reis samenstellen.

 

Vraagt u bij ons naar de mogelijkheden!

Laat een reactie achter