Globe
Grenzenloos Goed

The new sound of cruising, THIS IS ROTTERDAM

The new sound of cruising, THIS IS ROTTERDAM

Dit is de MS Rotterdam, het nieuwste Pinnacle-klasse cruiseschip van de Holland America Line.

Holland America Line is erg enthousiast om te vermelden dat ter ere van enkele van de meest memorabele schepen uit de HAL geschiedenis, de naam van het derde schip uit de Pinnacle-klasse,  zal veranderen van Ryndam naar Rotterdam!

Het zevende schip dat deze historische naam zal dragen, wordt hiermee het nieuwe vlaggenschip van de vloot.

Het schip debuteert op 1 augustus 2021, met een zevendaagse Premiere Voyage vanuit Triëst (Venetië) naar Civitavecchia (Rome), waarin zij bijzondere bestemmingen bezoekt in de Adriatische Zee en Zuid-Italië. Vanaf 22 augustus tot 10 oktober vaart het schip mooie routes vanuit Amsterdam naar Noord-Europa, waarna ze een trans-Atlantische cruise maakt van Amsterdam naar Ft. Lauderdale voor het winterseizoen.

Dit cruiseschip van perfect formaat combineert de strakke nautische lijnen van een traditioneel schip met moderne voorzieningen en een elegante inrichting.

Verandah hut

Neptune Suite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Signature Suite

 

 

 

 

Laat een reactie achter