Globe
Grenzenloos Goed
Air Cruise Parels van Mediterraan Europa

Air Cruise Parels van Mediterraan Europa

Vlieg rechtstreeks naar de meest spectaculaire bestemmingen op aarde. Onvergetelijk inspirerend. Uitzonderlijk exclusief. Onbegrensd speciaal. Op een reis met uw privévliegtuig ervaart u de wereld op een onvergelijkbaar  authentieke en indrukwekkende manier.

In de nazomer zoeken wij samen met u het aangename klimaat van de zuidelijke landen van Europa op tijdens de exclusieve 15-daagse Air Cruise ‘Parels van Mediterraan Europa’. Een unieke reis in een heerlijke omgeving met een zeer gevarieerd programma en alle grandeur en luxe die u van Air Cruise Collection mag verwachten, werkelijk een ‘Journey Beyond Expectations’.

De landen rond de Middellandse zee zijn stuk voor stuk parels van de wereldgeschiedenis. In de 16e en 17e eeuw voeren schepen uit Nederland al naar de landen rond de Middellandse Zee om handel te drijven. De route was alleen mogelijk via de straat van Gibraltar. De zeelui die deze route volgden werden dan ook Straatvaarders genoemd ofwel ‘handelaars op de Levant’. U gaat als ‘moderne straatvaarder’ een aantal van deze landen verkennen met uw eigen VIP privévliegtuig. Het betreft een route langs eeuwenoude beschavingen. Gecombineerd met hedendaagse luxe, geweldige keukens, authentieke dorpjes, afwisselende landschappen en onvergetelijke ervaringen en  verrassingen.

Via de metropool Istanbul aan de Bosporus (die oost en west al eeuwenlang met elkaar verbindt) en het indrukwekkende landschap van Cappadocië in Turkije, de geschiedenis van Aphrodite op Cyprus, de machtige Negev woestijn in Israël, de schoonheid en historie van de Maltese Archipel, eindigt de reis met adembenemende landschappen nabij Palermo op het veelzijdige eiland Sicilië. Een kleurrijk palet waarbij elke streek zijn eigen karakter en charme heeft. En dat allemaal onder het genot van een zeer aangenaam Mediterraan klimaat.

U verblijft in de meest luxueuze hotels ter wereld. Het splinternieuwe Six Senses Shaharut Resort in de Negev Woestijn, Çırağan Palace Kempinski aan de Bosporus in Istanbul en het luxueuze Villa Igiea Rocco Forte Hotel op Sicilië zijn slechts enkele sprekende voorbeelden uit de met zorg geselecteerde tophotels waar u verblijft.

Gedurende deze all inclusive reis zal het u aan niets ontbreken. Alles is tot in de puntjes voor u verzorgd. U geniet van hoogstaande culinaire genoegens van de lokale chefs. Ervaar de ultieme luxe gedurende onze Air Cruise en creëer onvergetelijke herinneringen.

Het privévliegtuig staat gedurende de gehele Air Cruise tot beschikking van het gezelschap. U vliegt telkens rechtstreeks naar de volgende bestemming. Waar mogelijk maken wij gebruik van de VIP terminals op de verschillende luchthavens en zult u een VIP behandeling ervaren, dus geen lange rijen bij douane en beveiliging.

 

Mocht u interesse hebben in deze reis neem dan gerust eens contact met ons op wij staan u graag te woord.

Vertrek 06-10-2021
Reisduur 15 dagen/14 nachten