Globe
Grenzenloos Goed
Cruise Hollands Welvaren

Cruise Hollands Welvaren

Experience Beyond Expectations

Door de Delta van de Lage Landen, het IJsselmeer en de Waddenzee.

Samen met de nautisch specialisten van Friendship Cruises, dat met Air Cruise Collection deel uitmaakt van onze reisspecialisten group FST, en onze reisarchitect Piet Visser zijn we erin geslaagd u een unieke reis aan te bieden: Hollands Welvaren.

De rijke historie van Nederland en de VOC, wordt gecombineerd met de schitterende natuur van de Nationale Parken van Nederland. In 8 dagen gaat u genieten van het mooiste wat Nederland te bieden heeft. Elke dag een ander traject, elke dag een andere stad en elke dag een bijzondere ervaring.

U ontdekt de mooiste Nationale Parken en pittoreske stadjes, van Zeeland tot aan de Waddenzee. Uw luxe hotel vaart mee. En tijdens de cruise worden tal van bijzondere excursies en activiteiten georganiseerd.

Uw Cruiseschip

Op 20 augustus gooien we de trossen los van de 135 meter lange ‘Grace’, het allermooiste hotelschip van Europa, 5-sterren superior luxe. Standaard voor 142 passagiers, nu exclusief voor maximaal 60 van onze gasten. Omdat we met minder dan de helft van het aantal passagiers varen kunnen we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM.

U zult genieten van afwisselende culinaire genoegens van diverse chefs, soms op bijzondere locaties. Een aantal bekende kleinkunstenaars zullen speciaal voor u optreden. Kortom dit is een unieke reis zoals u van ons gewend bent. Een Experience Beyond Expectations.

 

Uw cruiseschip

Welkom aan boord van de Grace!
Het mooiste varende hotel van Europa
5 sterren superior luxe

Uw privéschip, gebouwd in 2016, heeft prachtige hotelkamers variërend in grootte van 17 tot maar liefst 28 m2. Elke kamer beschikt over een badkamer, een apart zitje en afhankelijk van de suite die u kiest een panorama schuifpui met Frans balkon. Geniet als een vorst van de luxe en grandeur in de lounge met z’n prachtige zithoeken en panorama bar. De chef-kok en z’n brigade bereiden elke dag tongstrelende menu’s.

Al varend geniet u onder het genot van een goed glas wijn van het goede des levens. Ervaar Nederland eens van de andere kant en ontdek de mooiste plekjes met uw varende hotel.

Het restaurant is gelegen op het Rubydek. De sfeervolle salon met panoramabar vindt u op het Diamantdek. De Grace biedt plaats aan maximaal 142 passagiers. Tijdens deze reis is er slechts plaats voor 60 passagiers.

Alle royale suites en staterooms zijn sfeervol en comfortabel ingericht. Elke suite en stateroom heeft een eigen badkamer met douche en toilet. De suites en staterooms zijn verdeeld over drie dekken.

Er is een hotellift aanwezig waarmee u het Diamant-, Ruby- en Smaragddek kunt bereiken. Het enorme Zonnedek, met een jacuzzi, bereikt u via een trap. Aan boord vindt u tevens een winkel, fitnessfaciliteiten, wellness- en kapsalon.

Bent u nieuwsgierig geworden en vindt u het wel een fijn idee om veilig in Nederland te genieten van een mooie vakantie met klasse.

Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Eat & Travel Soon!

Het gehele team van Reisbureau Buitenlandsche Zaken