Globe
Grenzenloos Goed
Koninklijke Rijn Cruise “Rex Rheni”

Koninklijke Rijn Cruise “Rex Rheni”

Koninklijke Rijn Cruise "Rex Rheni" van Air Cruise Collection

Ontdek Schilderachtige Burchten en Kastelen, Industrieel & Romeins Erfgoed, Kunst en Cultuur.

In navolging van de succesvolle Rivier Cruise ‘Hollands Welvaren’ doet het ons genoegen u hierbij onze nieuwe cruise  van Air Cruise Collection over de Koninklijke Rijn ‘Rex Rheni’ te presenteren.

Deze cruise neemt u vanaf Rotterdam over de Rijn mee naar een belangrijk stuk van de Duitse geschiedenis. Ooit was de Rijn de noordelijke grensrivier (de Limes) van het Romeinse Rijk. U maakt tijdens uw reis kennis met zowel de tastbare geschiedenis van het voormalige wereldrijk als de romantiek die onlosmakelijk is verbonden met de burchten, kastelen en de Loreley.

Tijdens de cruise worden tal van bijzondere excursies en activiteiten georganiseerd. Tot slot maakt u vanuit Remagen een Rally dwars door de Eifel naar Valkenburg aan de Geul waar u de reis in stijl afsluit met een verblijf in Château St. Gerlach.

Deze zomer gooien we de trossen los van de 135 meter lange ’Savor’, het allermooiste hotelschip van Europa, 5-sterren superior luxe. Standaard voor 142 passagiers, nu exclusief voor maximaal 70 van onze gasten. Omdat we met minder dan de helft van het aantal passagiers varen kunnen we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. U zult genieten van afwisselende culinaire genoegens van diverse chefs, soms op bijzondere locaties. Bekende sprekers, getalenteerde (klein)kunstenaars zullen speciaal voor u optreden. Kortom dit is een unieke reis zoals u van ons gewend bent. Een “Experience Beyond Expectations”.

 

 

 

Ontspannen & genieten op onze buitenterrassen.

Persoonlijke aandacht en op maat gerichte service Onze luxe varende hotels bieden u een ruime keuze aan terrassen en lounges om volop te kunnen ontspannen en genieten in de buitenlucht. Terwijl de landschappen aan u voorblij glijden geniet u van de wisselende panorama’s vanaf de verschillende royale terrassen.

• Terwijl de passagier aan boord gaat en welkom wordt geheten bij de receptie, desinfecteert de bemanning de koffer op de kade en brengt de bagage naar de kamer/suite van de passagier.

• Sleutel overhandiging aan de passagier bij de coronaproof ingerichte receptie.

• Bij terugkomst aan boord handen desinfecteren.

• Meerdere keren per dag worden trapleuningen, deurkrukken, bureaudesks, liften, armleuningen van zonnestoelen, relingen e.d. gedesinfecteerd.

• Het privétoilet en de bad faciliteiten in de kamer van de gast worden meerdere keren per dag schoongemaakt en gedesinfecteerd door dezelfde medewerker van housekeeping.

• Het bij de barkelner bestelde drankje wordt u in de salon geserveerd.

• Dagelijks scannen van de lichaamstemperatuur op voorhoofd. Zolang er nog geen sprake is van groepsimmuniteit dient u te beschikken over een negatieve PCR-test.

Dit geldt uiteraard niet voor passagiers die reeds zijn gevaccineerd. Wij volgen de ontwikkelingen van het RIVM op de voet. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar onze website.

 

Reisperiode
De 9-daagse Koninklijke Rijn Cruise ‘Rex Rheni’ vindt plaats van 19 t/m 27 augustus 2021.

Er is slechts plaats voor 70 personen op deze exclusieve reis.

Route
U wordt thuis per Mercedes S-Klasse opgehaald, uw koffers worden ingeladen en weer uitgeladen op de kade bij de entree van het Cruise Schip.

Vervolgens vaart u door Nederland & Duitsland.

Vanuit Remagen, Duitsland maakt u een Rally naar Valkenburg.

Vanuit Valkenburg wordt u weer per Mercedes S-Klasse naar huis gebracht.

HS Savor
Gedurende de  reis verblijft u op het Cruiseschip HS Savor, het allermooiste varende hotel van Europa.

In een ambiance van pracht en praal geniet u vanuit uw state room of Suite van de prachtige panorama’s. Elke dag een ander traject, elke dag een andere stad. Achter elke bocht wacht u een verrassing.

Het panorama wisselt per uur. U kunt kiezen uit verschillende type suites. Ze variëren in grootte van 17m²  – 28 m². Elke hotelkamer is voorzien van een grote panorama schuifpui en Frans balkon.

Vanuit uw suite beleeft u Nederland op unieke wijze.

Château St. Gerlach
Gedurende de laatste nacht van de reis overnacht u in Château St. Gerlach.

 

Reissom
De reissom van de Koninklijke Rijn Cruise ‘Rex Rheni’ bedraagt €8.995,- p.p. op basis van twee samen reizende personen in een Emerald Suite.

Voor de andere type suites geldt een toeslag, deze kunnen we voor u nakijken.

 

U kunt kiezen uit 6 verschillende type suites aan boord van uw varende hotel HS Savor.

  • Diamond Superior Suite (28 m²)
  • Diamond Superior Suite Aft (28 m²)
  • Diamond State Room (17 m²)
  • Ruby Suite (21 m²)
  • Ruby State Room (17 m²)
  • Emerald Suite (21 m²)

 

Vraagt u bij ons de digitale brochure op voor meer informatie en wij helpen u graag bij het uitzoeken van een hut.

 

Bron: Air Cruise Collection

 

Vertrek 19-08-2021
Reisduur 9 dagen / 8 nachten
Vervoer schip / auto
Verzorging volpension

Foto's

K