Globe
Grenzenloos Goed

Buza’s Blog

Buza’s Blog

Ons blog, waar wij schrijven over alles wat wij ervaren.

Wenen Oud & Nieuw

03 juli 2023 - door Joke Nuijs

Wenen Oud & Nieuw

De zomer is nog maar net begonnen maar al heel veel mensen zijn bezig met hun vakantie te plannen voor Oud en Nieuw.

Joke en haar gezin vierden afgelopen jaar de jaarwisseling in Wenen en was zeer aangenaam verrast door de feestelijke sfeer in de stad.

Meer informatie

Mijn eerste echte kennismaking met Kenia

15 juni 2023 - door Joke Nuijs

Mijn eerste echte kennismaking met Kenia

Wat een land, niet in een woord te beschrijven zo veelzijdig!

Ik mocht samen met een van onze agenten en 5 andere mede-collega’s (vanuit heel Nederland) kennis maken met Kenia.

Wel geteld in een rondreis van 10 dagen uit en thuis. Vertrokken vanuit Amsterdam met een directe vlucht naar Nairobi met de KLM.

Meer informatie

Kleurrijk Colombia!

22 november 2019 - door Joke Nuijs

Kleurrijk Colombia!

Op donderdag 10 oktober verzamelden we met alle door Avila Reizen en KLM uitgenodigde reisagenten vroeg in de ochtend op Schiphol voor onze vlucht naar Bogota.

Onze 11 daagse studiereis naar Colombia ging beginnen!

Meer informatie

BuZa`s paradijselijke tip

28 maart 2019 - door Lonneke van Kooten - Verbeeth

BuZa`s paradijselijke tip

Graag wil ik u laten kennis maken met het mooiste vak ter wereld ” Reisadviseur”.

Omdat wij vanachter ons bureau op een dag de hele wereld kunnen overvliegen, komen wij op de meest mooie plaatsen en unieke bestemmingen.

Gezamenlijk beschikt ons team over een uitgebreide kennis, doordat wij zelf veel bestemmingen hebben beleefd.

De kennis is dus ruim aanwezig, waar wij als team voor zorgen is dat er de mooiste nog onbekende plekjes gevonden worden.

Meer informatie

Panama has it all

03 december 2018 - door Joke Nuijs

Panama has it all

EEN WERELD VAN CONTRASTEN

Tijdens mijn studiereis met Untamed Travelling heb ik Panama mogen ontdekken. Hierbij ben ik aangenaam verrast door dit prachtige en veelzijdige land.

Meer informatie

Zambia en Zuid-Afrika reisbeleving van Lotte

16 juli 2017 - door Lotte van Winsen

Zambia en Zuid-Afrika reisbeleving van Lotte
 Zambia
In Januari vertrok ik met een groepje reisagenten op uitnodiging van Travel Impressions Nederland richting Livingstone, Zambia. We vlogen met de dreamliner van Kenya Airways in de business class heerlijk ontspannen via Nairobi naar Livingstone, Zambia.

 

Meer informatie

De Argentinië en Brazilië reisbeleving van Marijke

08 maart 2017 - door Lotte van Winsen

De Argentinië en Brazilië reisbeleving van Marijke

Februari 2016

Gestart in de metropool Buenos Aires, een stad waar je van gaat houden naarmate je er langer bent.Na een rit met de Hop on- Hop off bus heb je de stad enigszins in kaart. Buenos Aires bestaat uit diverse (volks)wijken waarbij mijn favoriet Palermo Soho is. Leuke, kleine, lokale art & designerwinkels, kleurrijke gebouwen en volop restaurants.

Meer informatie

Met Els naar India

04 november 2016 - door Lotte van Winsen

Met Els naar India

 

Met Els naar India

Untamed Travelling, 12-22 april 2016

Sluit even je ogen en open ze pas als je klaar bent voor een explosie. Een explosie van kleuren, geuren en geluiden. Gepijnigde ogen, overbelaste oren, verwarde neus, gestreste hersenen. Grootse 1001-nacht-paleizen en enorme sloppenwijken. Geuren van de lekkerste curries die je ooit zult proeven duelleren met een allesomvattende stank. Van verbranding, open riolering en afval. Arm, rijk. Oud, nieuw. Leven, dood. Tegenstelling op tegenstelling stapelen zich voor je op. Je analytische vermogen en je ratio zijn hier even veel waard als het leven van een bedelaar op straat. Een ding is zeker: als je op zoek bent naar een ultieme reiservaring die nog lang na blijft beven, ben je in India aan het goede adres. India in een woord beschrijven is onmogelijk. Het Indiase Toeristenbureau is hier nog het best in geslaagd met het pakkende ‘Incredible’.

Meer informatie

Studiereis Kanaaleilanden met Buro Scanbrit

28 april 2015 - door Wessel de Werk

Studiereis Kanaaleilanden met Buro Scanbrit

De Kanaaleilanden zijn een ontzettend leuke en verrassende bestemming voor iedereen! Op Jersey kan je uren fietsen, wandelen, slenteren door St Helier en cultuur snuiven in een van de vele bezienswaardigheden en attracties. Guernsey is weer totaal anders, uiteraard kan je hier wandelen en slenteren door het gezellige St Peters Port maar dit eiland leent zich ook perfect als watersport en strandbestemming. Vliegen met VLM is ook een feest, tijdens de vlucht wordt je flink in de watten gelegd en voor je het weet is de vlucht voorbij!

Meer informatie

Curaçao

06 januari 2015 - door Wessel de Werk

Curaçao

In januari vorig jaar werd ik uitgenodigd door brancheorganisatie Reiswerk en het Curaçao Tourist Board Europe (CTBE) om mee te doen aan een masterclass op het gebied van Social Media en online marketing. De opdracht was om een marketingplan te schrijven voor het CTBE voor de doelgroep 55+. De voorbereiding vond plaats in Nederland, zowel thuis als op de vakantiebeurs. Het hoogtepunt van dit project was zonder twijfel de studiereis naar Curaçao die plaatsvond in maart, aansluitend aan mijn bezoek aan IJsland. In deze blog zal ik het voornamelijk hebben over bestemming Curaçao, het project zal ik een keer in een ander blog over hebben!

Meer informatie

Dagtrip Genève

08 november 2014 - door Wessel de Werk

Dagtrip Genève

Genève, wat valt daar te beleven? Erg goede vraag, al zeg ik het zelf. Op 20 februari vloog ik dus naar Genève om antwoord op die vraag te vinden, en wil je weten of ik het antwoord heb gevonden? Lees vooral verder!

Meer informatie

Studiereis oost-Canada

13 oktober 2014 - door Joke Nuijs

Studiereis oost-Canada

Dag 1 Op weg naar Canada – 30 september 2014

Om kwart over 11 moesten we ons melden bij de Air Transat balie in vertrekhal 3. Het merendeel van de groep was al aanwezig, dus we konden al snel inchecken. Daarna tijd om op ons gemak even wat te eten en natuurlijk nog even te shoppen! Om kwart over twee zou het vliegtuig moeten vertrekken, maar door de strenge controle bij de douane zijn we uiteindelijk een half uur later vertrokken.

Meer informatie

Studiereis Wenen met Sunair Stedenvakanties

14 juli 2014 - door Joke Nuijs

Studiereis Wenen met Sunair Stedenvakanties

Door Sandra 

Op zoek naar een leuke stad op niet meer dan 1,5 uur vliegen? Ga naar Wenen! Wenen is op dit moment in opkomst als citytrip bestemming en dat is terecht: de architectuur, de mensen en de sfeer, alles is geweldig! Een van de leuke dingen aan Wenen is dat de romantiek uit vroegere tijden wordt gecombineerd met de hipheid van de 21e eeuw. In Wenen liggen de begrippen ‘kenmerkend’ en ‘afwijkend’ erg dicht bij elkaar!

Meer informatie

IJsland

17 juni 2014 - door Wessel de Werk

IJsland

IJsland, het land van vuur en ijs, en voor mij ook het land van contrasten! Voor de tweede keer in een jaar tijd had ik het genoegen om dit prachtige land weer te mogen bezoeken. Afgelopen zomer voor de zomervariant, en nu was ik ontzettend nieuwsgierig voor de wintervariant. Tijdens deze trip had ik een kleine groep van 5 personen onder mijn hoede om ze de hoogtepunten van IJsland laten zien, die op rijafstand liggen van de hoofdstad Reykjavik.

Meer informatie