Globe
Grenzenloos Goed

Over ons

Over ons
Uw gemak, uw gevoel van comfort en veiligheid staan bij ons voorop. Wij assisteren u met uw reis van a tot z; vluchten, accommodaties, transfer, visa, tickets, excursies, een volledig progamma – of juist een algemene planning. Ieder van ons heeft veel gereisd en weet wat een fijne reis inhoudt. Wij bieden u een bijzondere service door 24 uur per dag voor u klaar te staan. Is er iets waarover u niet tevreden bent? Geef het ons dan gerust aan.
Joke Nuijs

Joke Nuijs

Reizen vormt je als mens. Het leert je relativeren. Deze ervaringen gunnen wij onze klanten meer dan alles. Voor mij is het dan ook belangrijk dat een klant een onvergetelijke reis krijgt en een buitengewone service ervaart. Mijn mooiste plekken? Cuba vanwege de mensen, Namibië en Tanzania vanwege de natuur en New York; dit leeft 24/7.

Neem contact op met Joke Nuijs

Marijke van der Schaft

Marijke van der Schaft

Het blijft voor mij een unicum om de sfeer van een nieuw land te ontdekken. Ik neem elke plek in me op en kijk hoe onze klanten dit zouden willen ervaren. De uitdaging in mijn werk is om dé reis voor mijn klant te plannen die volledig past bij zijn wens. Dat voel je na 30 jaar wel aan. Mijn favoriete plek? Thailand!

Neem contact op met Marijke van der Schaft

Lotte van Kuijeren- van Winsen

Lotte van Kuijeren- van Winsen

Even loskomen van de dagelijkse bezigheden. Dat maakt reizen fijn. Daarom is het belangrijk dat mijn klanten nergens aan hoeven te denken. Als een reis voor een klant mooier is dan verwacht, dan heb ik mijn werk goed gedaan. Bijzondere plekken? Alaska met haar ruige natuur vind ik prachtig en Kenia gaf het ultieme vrijheidsgevoel.

Neem contact op met Lotte van Kuijeren- van Winsen

Lonneke Verbeeth

Lonneke Verbeeth

Reizen in een woord “GEWELDIG”! Tijdens mijn werk reis ik over de hele wereld dus als ik niet zelf op vakantie ben, ben ik wel opzoek naar de meest passende reis voor mijn klanten. Als de klanten hun reis gemaakt hebben die boven verwachting was dan heb ik mijn taak vervuld en dat is waar ik het voor doe! Mijn favoriete bestemming is Mexico maar ook zeker Amerika, Mallorca, Disney vind ik erg leuk!

Neem contact op met Lonneke Verbeeth

Els Sondermeijer

Els Sondermeijer

Reizen is mijn alles. En van deze hobby heb ik mijn beroep mogen maken. Als Mobiel Reisadviseur geef ik u persoonlijk reisadvies aan huis. Ik kom met concrete tips voor uw bestemming en werk uw wensen uit. Dit persoonlijke contact en de snelle service vind ik essentieel in mijn werk. Zelf heb ik meer dan 60 landen bezocht, maar Chili sprong eruit: zo divers!

U kunt Els bereiken op telefoonnummer 0620092296

Neem contact op met Els Sondermeijer

Baret Dokmecian

Baret Dokmecian

Reizen heeft alles met ontdekken te maken. Bijzondere ontdekkingen als nicheproducten verwerk ik vervolgens in bijzondere reizen voor de zakelijke markt, of juist culinaire reizen en bootcampreizen. Restaurant El Celler de Can Roca is een van deze uitzonderlijke plekken. Komt de klant hier enthousiast van terug? Dan ben ik meer dan blij.

Neem contact op met Baret Dokmecian