Globe
Grenzenloos Goed

Culinair

Culinair weekend Geranium Kopenhagen

Een smaakexplosie van kruiden, specerijen en unieke samenstellingen; dat is voor de Bourgondiër een stukje hemel op aarde. De liefhebber van een goede keuken zal dan ook geïnspireerd raken door het culinaire genot uit hele andere contreien. Een culinaire reis zal u ongetwijfeld van begin tot eind laten genieten.

Bij een culinaire reis kunt u denken aan het bezoek van de beste restaurants wereldwijd, genieten van exclusieve gerechten, of juist het deelnemen aan bijzondere kookcursussen om de gebruiken uit een ander deel van de wereld meer eigen te maken. Smaak, geur, textuur, mooie combinaties, en prachtige presentatie komen bij elkaar in een onvergetelijke reis.

Wij hebben goede contacten met de beste restaurants ter wereld. Denkt u hierbij aan El Celler de Can Roca, Noma, maar sinds kort ook de restaurants van Gordon Ramsay in Londen. Wij regelen uw complete culinaire avonturen, van de vliegtickets tot aan tot aan de tafelreservering. Mogen wij uw volgende culinaire reis regelen?

Onze culinaire reizen worden geregeld vanuit ons eigen label ‘Liaison Travel’.

Culinaire knaller, 4 sterren in 3 dagen!

3 dagen Culinair

Culinaire knaller, 4 sterren in 3 dagen! Culinair

Boek nu deze Culinaire reis naar het mooie Bilbao!

Ook leuk te combineren met bezoek aan het Guggenheim museum of genieten van deze prachtige stad.

Meer informatie

Reisduur 3 dagen
Vervoer vliegtuig
Verzorging volgens beschrijving

Truffelreis Italië

Proef het échte Italië

Truffelreis Italië Culinair

Toscane is één groot openluchtmuseum, met schitterend gelegen middeleeuwse stadjes, een enorme rijkdom aan kunstschatten en heuvels vol groene cipressen, olijfbomen, wijnranken en zonnebloemen. Tijdens deze truffelreis verblijft u in een prachtige accommodatie en gaat u opzoek naar de zeldzame truffel…

Meer informatie

Reisduur 4
Vervoer vliegtuig

Whiskyreis Schotland

Mooie steden, groene heuvels en... lekkere Whisky!

Whiskyreis Schotland Culinair

Schotland, het thuisland van de whisky. Honderden kleine en grote whisky distilleerderijen zijn gevestigd in dit land. Sommige in de steden, sommige in de bergen, maar het mooie is: je hoeft er nooit ver voor te rijden…

Meer informatie

Reisduur 5
Vervoer Vliegtuig
Verzorging Logies/-ontbijt

Girona met El Celler de Can Roca

Dineren in de nummer 2. van de wereld!

Girona met El Celler de Can Roca Culinair

Eten in de beste restaurants ter wereld, als u dit wilt staat u vaak jaren op de wachtlijst.
Door de goede contacten die wij hebben met dit restaurant kunnen wij bijna gegarandeerd tafels voor u regelen in een periode die bij u past.

Meer informatie

Reisduur 3
Vervoer Vliegtuig
Verzorging Logies/-ontbijt