Globe
Grenzenloos Goed

Onze reizen

Onze reizen
Luxe en warme oorden of juist stoere actie in de sneeuw? U heeft per seizoen zo uw eigen voorkeuren, net als iedereen. Het liefst maakt u uw reis zo bijzonder mogelijk. Buitenlandsche Zaken biedt daarom een uniek scala aan reizen aan dat past bij de reiziger of vakantieganger die net dat stukje herkenning zoekt. Een reis die past bij u als individu, als gezin of als groep. Dit betekent dat wij alle type reizen – van cruises tot groepsreizen, van huwelijksreizen tot wereldreizen – naar uw behoeftes kunnen aanpassen.

Gran Canaria in luxe

Gran Canaria in luxe

Gran Canaria in luxe

Dit luxe complex ligt te midden van tropische tuinen, op 400 meter van de duinen van Maspalomas op Gran Canaria.

De villa’s hebben een Spaanse koloniale stijl en beschikken over een eigen balkon of terras, en gratis toegang tot de spa en het verwarmde buitenzwembad.

De villa’s met airconditioning zijn door de Franse binnenhuisarchitect Alberto Pinto ingericht in rustgevende blauwe en gele tinten. Ze zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals een satelliet-tv en gratis WiFi.

Gasten van het hotel hebben gratis toegang tot de fitnessruimte van de spa, het zoutwaterzwembad met hydromassagefaciliteiten, de sauna en een Turks stoombad. Er worden ook gratis tai chi- en aguagym-lessen aangeboden.

In het restaurant worden Canarische en internationale gerechten geserveerd en het heeft een terras dat uitkijkt op de weelderige tuinen en de bergen. Er is een snackbar bij het zwembad en een pianobar.

Gasten kunnen gratis gebruikmaken van een tennisbaan en andere voorzieningen in het naastgelegencomplex, dat 200 meter verderop ligt. De golfbaan van Meloneras vindt u op 2 kilometer van het hotel. Er is ook een dvd-bibliotheek met films in verschillende talen.

 

Meer informatie
Vertrek 05-07-2021
Reisduur 8 dagen/ 7 nachten
Vervoer vliegen
Verzorging halfpension

Nieuw: Luxe Villa op Bonaire!

Mooie luxe villa op Bonaire

Nieuw: Luxe Villa op Bonaire!

Luxe Villa met zeezicht

De Villa ligt in de fraaie omgeving van Sabadeco Terrace.

Doordat deze prachtige villa is gebouwd op een heuvel biedt dat geweldig zeezicht over de Caribische Zee, Klein Bonaire en Kralendijk!

Meer informatie

Reisduur per week
Vervoer geen
Verzorging logies

Vaartocht met picknick op de Helena

Vaartocht met picknick

Vaartocht met picknick op de Helena

Evenement van Reisbureau Buitenlandsche zaken

Vertrek vanaf Leuvehaven Rotterdam, Nederland

Zondag 27 juni 2021 van 11:00 – 15:00 uur

Prijs 60 , betaling vooraf

Duur: 4 uur

Meer informatie
Vertrek 27-06-2021
Reisduur 4 uur
Vervoer schip
Verzorging picknick

Weekje Ibiza!

Weekje Ibiza

Weekje Ibiza!

Zin in een lekker weekje naar Ibiza?

U kunt helemaal bij komen in deze mooie accommodatie, Oku Ibiza!

Comfortabel vliegen in de comfort class met Tuifly en een prive transfer naar uw accommodatie en uw vakantie kan beginnen!

 

Meer informatie
Vertrek 12-06-2021
Reisduur 9 dagen / 8 nachten
Vervoer Vliegtuig
Verzorging Logies en ontbijt

Koninklijke Rijn Cruise “Rex Rheni”

Koninklijke Rijn Cruise "Rex Rheni" van Air Cruise Collection

Koninklijke Rijn Cruise “Rex Rheni”

Ontdek Schilderachtige Burchten en Kastelen, Industrieel & Romeins Erfgoed, Kunst en Cultuur.

In navolging van de succesvolle Rivier Cruise ‘Hollands Welvaren’ doet het ons genoegen u hierbij onze nieuwe cruise  van Air Cruise Collection over de Koninklijke Rijn ‘Rex Rheni’ te presenteren.

Deze cruise neemt u vanaf Rotterdam over de Rijn mee naar een belangrijk stuk van de Duitse geschiedenis. Ooit was de Rijn de noordelijke grensrivier (de Limes) van het Romeinse Rijk. U maakt tijdens uw reis kennis met zowel de tastbare geschiedenis van het voormalige wereldrijk als de romantiek die onlosmakelijk is verbonden met de burchten, kastelen en de Loreley.

Tijdens de cruise worden tal van bijzondere excursies en activiteiten georganiseerd. Tot slot maakt u vanuit Remagen een Rally dwars door de Eifel naar Valkenburg aan de Geul waar u de reis in stijl afsluit met een verblijf in Château St. Gerlach.

Deze zomer gooien we de trossen los van de 135 meter lange ’Savor’, het allermooiste hotelschip van Europa, 5-sterren superior luxe. Standaard voor 142 passagiers, nu exclusief voor maximaal 70 van onze gasten. Omdat we met minder dan de helft van het aantal passagiers varen kunnen we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. U zult genieten van afwisselende culinaire genoegens van diverse chefs, soms op bijzondere locaties. Bekende sprekers, getalenteerde (klein)kunstenaars zullen speciaal voor u optreden. Kortom dit is een unieke reis zoals u van ons gewend bent. Een “Experience Beyond Expectations”.

Meer informatie
Vertrek 19-08-2021
Reisduur 9 dagen / 8 nachten
Vervoer schip / auto
Verzorging volpension

Drie treinreizen door Europa om niet te missen

Drie treinreizen door Europa om niet te missen

Langzaam durven we weer te dromen van het maken van mooie reizen. Het gevoel van vrijheid, ontspanning en luxe aan boord van onze bijzondere treinen. We staan te popelen om u weer te helpen met het samenstellen van een onvergetelijke treinreis, we hebben u gemist! Graag maken we dan ook van de gelegenheid gebruik om  3 bijzondere treinarrangementen bij u onder de aandacht te brengen:

  • Zwitserland met de Centovalli Spoorlijn
  • Oslo, Flåm, Bergen & Stavanger per trein
  • Arctic Explorer
Meer informatie