Globe
Grenzenloos Goed

Reisbureau Buitenlandsche Zaken

Een safari door Afrika, een huwelijksreis op een bijzonder eiland, een cruise door de Caribbean of een avontuurlijke expeditie naar de Zuidpool. Elke reis opnieuw biedt u een unieke ervaring die u nooit meer vergeet. Zo’n reis is zoveel meer dan alleen een bezoek aan een bepaald land of gebied; het is een periode van ontspanning, verrijking en verwondering.

Lees meer

Nieuws

Uitgelicht: Domes of Corfu 5* hotel op Corfu

     Gelegen op het prachtige eiland Corfu; Domes of Corfu, Autograph Collection is een luxe resort omgeven door een dennenbos en de helderblauwe wateren…

Lees meer

Buitenlandsche Zaken ambassadeur Stichting Mijn Held!

Per 01 juni 2023 is reisbureau Buitenlandsche Zaken ambassadeur van de stichting Mijn Held geworden. In deze tijd waarin vrijwel iedereen ambassadeur lijkt te worden…

Lees meer

NIEUWSBRIEF voor UPDATES EN ACTIES!

Ontvang iedere maand aanbiedingen en hoor het eerst over onze nieuwste reizen.

Ons nieuwste reisaanbod

Bijzondere rondreis Bali

Betoverend Bali

Bijzondere rondreis Bali

Op Bali vindt u prachtige natuur, rijstvelden, duizenden tempels, winkeltjes, markten en veel lieve mensen. Bali heeft een prachtige kustlijn met stranden, palmbomen en helderblauw water.

 

Meer informatie

Reisduur 19 dagen
Vervoer vliegtuig
Verzorging logies en ontbijt

De magische Victoria Watervallen

Watervallen, cultuur, safari in een in Zambia

De magische Victoria Watervallen

Mooie reis naar de Victoria Watervallen in Zambia

Een van de natuurwonderen van de wereld, de Victoria Watervallen, is een Werelderfgoed en een uiterst populaire toeristische attractie. Lokaal bekend als ‘The Smoke that Thunders’ is dit schouwspel toegankelijk vanuit zowel Zambia als Zimbabwe en het is een ideale plek om safari en watersport te combineren. Er is uitstekende visvangst, een angstaanjagende bungee-jump en misschien wel de beste wildwaterrafting ter wereld.

 

Meer informatie

Reisduur 9 dagen
Vervoer vliegtuig
Verzorging logies en ontbijt

Reiservaring met Ikos: Luxe, Service en Kwaliteit Gecombineerd!

Reiservaring met Ikos: Luxe, Service en Kwaliteit Gecombineerd!

Stel je voor: een vakantie waarbij luxe, service en kwaliteit samenkomen om een ervaring te creëren die al je verwachtingen overtreft. Dit is precies wat je kunt verwachten bij de prachtige hotels van Ikos, nu beschikbaar via Reisbureau Buitenlandsche Zaken. Laat je onderdompelen in weelderige accommodaties, geniet van ongeëvenaarde service en laat je verrassen door een verlenging van de gastvrijheid waar ons reisbureau bekend om staat.

Meer informatieGrootste en leukste aanbod aan stedenvakanties

Cultuur, geschiedenis en gastronomie

Grootste en leukste aanbod aan stedenvakanties

Stedenvakanties zijn een unieke en boeiende manier om een bestemming te verkennen.

Ze bieden een compacte en geconcentreerde ervaring van cultuur, geschiedenis en gastronomie, allemaal binnen handbereik.

Meer informatie