Globe
Grenzenloos Goed

Cruises

Cruises

Genieten van weelde, luxe en de zee, terwijl u reist naar de meest prachtige plekken op de aarde: dat is wat een cruise zo bijzonder maakt. U ziet historische steden langs de Middellandse Zee, exotische plekken in de Caribbean of het witte landschap van Antarctica. En u kunt gewoon in Amsterdam of Rotterdam aan boord stappen, hoe comfortabel is dat?

Bij ons kunt u iedere denkbare cruise boeken. Want wij zijn specialist op het gebied van cruises en dat durven we best toe te geven. Wij boeken cruises van Holland America Line, Royal Caribbean International, Seadream, MSC Cruises, NCL cruises, Silversea, Star Clippers, Hurtigruten, Hapag Lloyd, Costa Cruises, Celebrity Cruises, Carnival Cruises en Azamara Club Cruises.

Op zoek naar avontuur? Kijk dan eens naar het filmpje over een magische cruise naar het witte Antarctica. Enthousiast? Neem dan contact op voor meer informatie over de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen. Of kom langs op ons Reisbureau gelegen aan de Scheepstimmermanslaan 18 (Scheepvaartkwartier).