Globe
Grenzenloos Goed

Zakelijk

Zakelijk
Een internationaal congres, of bezoek aan diverse zakelijke relaties dan wel vestigingen van uw bedrijf; uw zakelijke reis kan allerlei doelen beogen. Een zakelijke reis richt zich in deze context dan ook veelal op het verkeer waarmee u uw zakelijke doelen bereikt. Direct naar onze Incentives reizen
Uw zakenreizen bij ons in professionele handen

Uw zakenreizen bij ons in professionele handen

Buitenlandsche Zaken begrijpt als geen ander hoe belangrijk het in deze situaties is om een betrouwbare reispartner achter u te hebben staan. Daarom bieden wij 24 uur per dag bereikbaarheid, mooie tarieven, actief meedenken met uw doelen en reisschema en verzorgen wij niet alleen uw vervoer en verblijf, maar ook mogelijke visa. Uw efficiëntie wordt onze leidraad. Wij zullen er daarom altijd voor zorgen dat u zowel qua kosten als qua tijd zeer efficiënt en effectief reist.

Neem contact op voor meer informatie


Vergaderruimte huren: Het Glazen Huis

Vergaderruimte huren: Het Glazen Huis

Buitenlandsche Zaken heeft een prachtig kantoor op een A-locatie. Wij hebben daarbij ook een aparte vergaderruimte – Het Glazen Huis – die wij verhuren voor bijvoorbeeld meetings, zakenlunches, brainstormsessies, kleinschalige trainingen of een privédiner. Deze ruimte is geschikt voor ongeveer acht tot tien personen. Koffie, thee en frisdrank worden door ons verzorgd en er is een flip-over aanwezig. Op verzoek is het mogelijk om in het Glazen Huis te lunchen. Voor een uitgebreide lunch, is het mogelijk om bij een van de restaurants op het Westelijk Handelsterrein te reserveren. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.