Globe
Grenzenloos Goed

Culinaire reizen

Culinaire reizen

Een smaakexplosie van kruiden, specerijen en unieke samenstellingen; dat is voor de Bourgondiër een stukje hemel op aarde. De liefhebber van een goede keuken zal dan ook geïnspireerd raken door het culinaire genot uit hele andere contreien. Een culinaire reis zal u ongetwijfeld van begin tot eind laten genieten.

Bij een culinaire reis kunt u denken aan het bezoek van de beste restaurants wereldwijd, genieten van exclusieve gerechten, of juist het deelnemen aan bijzondere kookcursussen om de gebruiken uit een ander deel van de wereld meer eigen te maken. Smaak, geur, textuur, mooie combinaties, en prachtige presentatie komen bij elkaar in een onvergetelijke reis.

 

Wij hebben goede contacten met de beste restaurants ter wereld. Denkt u hierbij aan El Celler de Can Roca, Noma, maar sinds kort ook de restaurants van Gordon Ramsay in Londen, Geranium in Kopenhagen.

Wij regelen uw complete culinaire avonturen, van de vliegtickets tot aan tot aan de tafelreservering. Mogen wij uw volgende culinaire reis regelen?