Globe
Grenzenloos Goed
Bezoek betoverend Marrakech!

Bezoek betoverend Marrakech!

Marrakech

Betoverend Marrakech

Marrakech – schitterend gelegen aan de voet van het Atlas gebergte – is een van de meest fascinerende steden van Marokko. Door alle kleurrijke huizen en markten maakt het een sfeervolle stad vol geheimen. Het is heerlijk om uren rond te dwalen in de eindeloze soukhvol smalle straten.Wij bieden u de mogelijkheid om te verblijven in het luxe resort Fairmont Royal Palm of de uiterste sfeervolle, centraal gelegen Riad Joya.

Onze tip: maak een combi met Kasbah Tamadot, een prachtig, stijlvol hotel op ca. 1 uur rijden van Marrakech.Wij stellen graag uw arrangement op maat samen!

 

 

Fairmont Royal Palm *****
Fairmont Royal Palm Marrakech is een geliefd en uiterst stijlvol resort met een luxe uitstraling en een entree, die zondermeer indrukwekkend is, met talloze palmen en een fraai ingerichte lobby. Er heerst een rustige, aangename ambiance en het discrete personeel zorgt voor een uitstekende en persoonlijke service. De faciliteiten zijn uitgebreid en van hoog kwaliteitsniveau. Vanuit deze oase van rust is het centrum van het levendige Marrakech gemakkelijk bereikbaar (shuttleservice). Sportief aangelegd? Sla dan af op de indrukwekkende 18-holes golfbaan van het hotel.

7 nachten gardenviewkamer, ontbijt, vlucht en privé-transfersvanaf € 1.675,- p.p. (december)vanaf € 1.495,- p.p. (januari en februari)vanaf € 1.959,- p.p. (maart)Inclusief vlucht ter waarde van € 225,-, een eventuele meer-/minderprijs wordt bij boeking verrekend.

 

Riad Joya *****
Intiem en sfeervol luxe boutique hotel van tijdloze schoonheid. Het is de perfecte keuze voor verwende reizigers die de ervaring willen van een uniek verblijf in Marrakech, op een perfecte locatie in de Medina. De verschillende culturele invloeden uit de geschiedenis zijn terug te zien in het ontwerp van de elegant ingerichte kamers, variërend van Arabisch tot Romeins.3 nachten Ottomane of Zanzibar kamer, ontbijt, vlucht en privé-transfersvanaf € 723,- p.p. (december)vanaf € 743,- p.p. (januari)vanaf € 782,- p.p. (februari)deze shortbreak is ook uitstekend geschikt als basis om combinaties te maken.Inclusief vlucht ter waarde van € 225,-, een eventuele meer-/minderprijs wordt bij boeking verrekend.

 

 

Kasbah Tamadot *****
Kasbah Tamadot was het voormalige huis van Luciano Tempo, een antiekverzamelaar, die de villa heeft gevuld met antiek uit alle delen van de wereld. De traditionele Marokaanse stijl is echter niet uit het oog verloren en geeft de villa een unieke uitstraling en warme sfeer. Sinds 1998 behoort Kasbah Tamadot tot Virgin Limited Edition hotelcollectie van Sir Richard Branson. Kasbah Tamadot is gelegen aan de rand van Parc National du Toubkal, op ca. 1 uur rijden ten zuiden van Marrakech, ingeklemd tussen een diepe vallei met beboste bergen, kalkstenen rotsformaties en een kronkelende rivier en betoverende panorama’s van de besneeuwde bergpieken van het Atlasgebergte. Binnen de muren van de Kasbah bevinden zich een mooie tuin met fruitbomen, kruiden- en groentetuin, een collectie cactussen en een rozentuin.3 nachten superior kamer, ontbijt, vlucht en privé-transfers

vanaf € 1.425,- p.p. (december)vanaf € 1.468,- p.p. (januari en februari)vanaf € 1.671,- p.p. (maart)

deze shortbreak is ook uitstekend geschikt als basis om combinaties te maken.Inclusief vlucht ter waarde van € 225,-, een eventuele meer-/minderprijs wordt bij boeking verrekend.

 

Voor andere reisperiodes vraagt u gerust bij ons de tarieven op.

 

 

 

 

 

 

 

Deze reis is samengesteld door Executive VIP travel.

Vraagt u bij ons de mogelijkheden na voor een reis naar Marrakech, dit kan via de e-mail op info@buitenlandschezaken.nl of telefonisch op 010-2092955


Reisduur 4 dagen/ 3 nachten
Vervoer vliegtuig
Verzorging logies en ontbijt