Globe
Grenzenloos Goed
Drie treinreizen door Europa om niet te missen

Drie treinreizen door Europa om niet te missen

Langzaam durven we weer te dromen van het maken van mooie reizen. Het gevoel van vrijheid, ontspanning en luxe aan boord van onze bijzondere treinen. We staan te popelen om u weer te helpen met het samenstellen van een onvergetelijke treinreis, we hebben u gemist! Graag maken we dan ook van de gelegenheid gebruik om  3 bijzondere treinarrangementen bij u onder de aandacht te brengen:

  • Zwitserland met de Centovalli Spoorlijn
  • Oslo, Flåm, Bergen & Stavanger per trein
  • Arctic Explorer

 

Zwitserland met de Centovalli Spoorlijn

Tijdens deze reis bezoekt u uitgebreid de wat minder bekende, maar wel prachtige stad St. Gallen in Oost-Zwitserland.

De kathedraal van St. Gallen staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In deze reis zijn ook 3 unieke treinreizen opgenomen: de Voralpen Express van St. Gallen naar Luzern, de Gotthard Panorama Express van Luzern naar Locarno en misschien wel het spectaculairste stuk, de Centovalli spoorlijn van Locarno naar Domodossola.

plaatsen Locarno en Montreux liggen aan schitterende meren en u heeft hier voldoende vrije tijd om deze op uw gemak te verkennen.

Dit is echt een reis voor de liefhebber door een minder bekend gedeelte van Zwitserland.

REISDUUR: 8 dagen / 7 nachten
VERTREK: Dagelijks van 16 juli t/m 31 december 2021
PRIJS: Vanaf € 1.198 p.p.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden
Voor deze reis gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden in verband met corona. Tot 42 dagen voor vertrek bedragen de annuleringskosten € 60,- per persoon of maximaal € 120,- per boeking. Eventuele non-refundable kosten zoals zitplaatsreserveringen worden bij boeking aangegeven.

 

Oslo, Flåm, Bergen & Stavanger per trein

 

Ga mee op reis en beleef een veelzijdig en afwisselend treinreisavontuur.

U bezoekt de bezienswaardige steden Oslo, Bergen en Stavanger, met elkaar verbonden door verschillende van de mooiste treintrajecten van Europa; de Flåm- en Bergen Spoorlijn.

Onderweg geniet u van bijzondere cruises door UNESCO Werelderfgoed Fjorden. De ferry van Bergen naar Stavanger neemt u mee voor een mooie tocht langs de Noorse kust.

REISDUUR: 9 dagen / 8 nachten
VERTREK: Dagelijks van mei t/m september 2021
PRIJS: Vanaf € 1.698 p.p.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden
Voor deze reis gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden in verband met corona. Tot 42 dagen voor vertrek is het mogelijk om uw reis kosteloos te annuleren.

 

Arctic Explorer – Railcruise per privétrein

Een spectaculair, 12-daags luxe ‘all inclusive’ treinarrangement naar het Noorderlicht aan boord van de exclusieve Golden Eagle.

In Kirkenes gaat u op zoek naar het Noorderlicht, King Crab vissen, een tocht per hondenslee maken en kunt u, als u dat wilt, slapen in het Snow Hotel.

U bezoekt ook de twee mooiste steden van Rusland, namelijk St. Petersburg en Moskou.

Dit is echt een bijzondere winterreis. Om u tegen de kou te beschermen zorgt de organisatie voor echte Russische hoeden en traditionele vilten laarzen, die u mee naar huis mag nemen.

Kortom: een prachtige treinreis, waarbij het personeel aan boord ervoor zorgt dat het u aan niets ontbreekt en u alleen maar hoeft te genieten.

REISDUUR: 12 dagen / 11 nachten
VERTREKDATA: 29 december 2021 t/m 9 januari 2022 & 1 t/m 12 februari 2022
PRIJS: Vanaf € 11.898 p.p.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden
Voor deze reis gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden in verband met corona.

  • Wanneer u een reis boekt met vertrek in 2021 of 2022 kunt u de reis kosteloos annuleren tot 31 augustus 2021. Na deze datum gelden de reguliere annulerings- en boekingsvoorwaarden.
  • Indien een toekomstige reis wordt geannuleerd door Golden Eagle Luxury Trains ontvangt u 100% refund.
  • Indien er sprake is van reisrestricties in Nederland of de landen die u gaat bezoeken, mag u tot 60 dagen voor vertrek de reis omboeken naar een andere datum.