Globe
Grenzenloos Goed
Culinair Girona met El Celler de Can Roca

Girona met El Celler de Can Roca

Dineren op niveau!

Eten in de beste restaurants ter wereld, als u dit wilt staat u vaak jaren op de wachtlijst.
Door de goede contacten die wij hebben met dit restaurant kunnen wij bijna gegarandeerd tafels voor u regelen in een periode die bij u past. Wij hebben vorige week een tafel aangeboden gekregen, die wij met alle liefde voor u vastzetten. Onderstaand treft u het arrangement aan, dat naar al uw wensen nog aan te passen is.

 

El Celler de Can Roca

U vliegt in de avond, gemakkelijk, vanaf Rotterdam met Transavia naar Girona of Barcelona. U verblijft in het prachtige AC Palau de Bellavista, onderdeel van de Marriott keten. De volgende dag is geheel naar uw wensen in te vullen. U beschikt over een eigen huurauto dus u kunt de prachtige omgeving van Girona ontdekken of het gezellige stadje zelf ontdekken. Wij hebben ook goede contacten met de beste Spaanse golfclub, dus voor de golfliefhebbers regelen we graag greenfees voor de PGA Golfclub Catalunya.

’s Avonds schuift u aan voor het 16-gangen diner in El Celler de Can Roca en geniet u onder het genot van heerlijke wijnen van de culinaire meesterwerken van de gebroeders Roca.

Inbegrepen bij dit arrangement:

  • Vlucht Rotterdam-Girona met Transavia
  • Autohuur
  • 2 hotelovernachtingen o.b.v. Logies/-ontbijt
  • Diner bij El Celler de Can Roca incl. wijn

 

 

 

 

 


Reisduur 3
Vervoer Vliegtuig
Verzorging Logies/-ontbijt

Foto's