Globe
Grenzenloos Goed
Het nieuwe Disney hotel New York

Het nieuwe Disney hotel New York

Een Manhattan en MARVEL meesterwerk

Disney hotel New York – The Art of Marvel

Heeft u kinderen die weg zijn van MARVEL en wilt u met uw gezin naar Disneyland Parijs? Boek dan nu een vakantie in dit volledig vernieuwde viersterrenhotel en bewonder de machtigste collectie MARVEL kunst ter wereld. Het comfort en de uitmuntende services brengen je in de sfeer van Manhattan, maar tegelijkertijd beleef je dus een heldhaftig verblijf in het Disney hotel New York – The Art of Marvel. Ontzettend leuk voor jong en oud!

 

 

Dit hotel in New York-stijl ligt op tien minuten lopen van Disneyland® Parijs en op veertien minuten lopen van het treinstation Gare de Marne-la-Vallée – Chessy, waar de trein naar Parijs stopt.

De lichte kamers en suites, ingericht in een Disney-versie van de art-decostijl, zijn voorzien van gratis wifi en een flatscreen-tv. De luxere vertrekken bieden daarnaast VIP-parkprivileges en toegang tot een lounge met ontbijt, drankjes en snacks.

Tot de voorzieningen behoren een Amerikaans restaurant, een traditioneel restaurant en een hippe jazzbar. Er is ook een fitnessruimte, er zijn twee zwembaden, een tennisbaan en een game room, evenals een gratis park shuttle. De parkeergelegenheid is gratis.

Ook gaan dagelijks gratis shuttlebussen richting de twee Disney parken, waar u gebruik van kan maken mocht u verblijven in het hotel.

Leef als superheld en geniet van de eigentijdse en artistieke sfeer van New York.

Diverse data of verblijfsduren zijn mogelijk vraagt u bij ons naar de mogelijkheden!