Globe
Grenzenloos Goed
BuZa's Best Ierse gastvrijheid en autentieke luxe

Ierse gastvrijheid en autentieke luxe

Waan uzelf tot een echte Dame of Sir in het prachtige Carton House

Gelegen net voor Dublin ligt het prachtige Carton House, een oud landhuis die tot de mooiste van Ierland behoort. Hier kunt u komen om te wandelen, golfen, vissen, jagen, vergaderen of om helemaal tot rust te komen en dit alles gelegen op één landgoed!

Bij aankomst in Dublin heeft u ook alle mogelijkheden om het landgoed te bereiken. U kunt zelf een huurauto huren, u kunt opgehaald worden in een luxe Rolls Royce of als u liever niet over de weg gaat, staat een helikopter u al op te wachten.

Verblijf in Carton House is ook uitstekend geregeld: in luxe cottages op het mooie terrein, in prachtige suites of in de mooie standaardkamers, voor elk wat wils en voor iedere prijsklasse!

Als u trek heeft bent u hier ook op de juiste plaats: er zijn maar liefst 6 verschillende eetgelegenheden variërend van een gezellige pub tot een award-winning restaurant.

U kunt op deze manier een perfect lang weekend doorbrengen op het prachtige landgoed van Carton House zonder u ook maar een moment te hoeven vervelen of het landgoed te verlaten!

 

Voorbeeldpakket 4 dagen/3 nachten, met verschillende vertrekdata:

Amsterdam – Dublin met Aer Lingus, 09:25-10:05

Dublin – Amsterdam met Aer Lingus, 13:20-15:55

Transfer per Rolls Royce naar Carton House

1x Greenfee op erkende PGA Golf Course

1x Spa behandeling, verschillende mogelijkheden

1x Diner in restaurant The Linden Tree

Diverse activiteiten mogelijkheden: tennis, vissen, wandelen, fietsen

 

Prijs: v.a. €899,- p.p.

Dit arrangement is slechts een indicatie wat mogelijk is op deze locatie. Neemt u voor een programma op maat contact op met een van onze medewerkers.


Reisduur 3 nachten
Vervoer Vliegtuig

Foto's