Globe
Grenzenloos Goed
Relais & Chateau Route door Nederland

Relais & Chateau Route door Nederland

Kunnen stad en natuur in Nederland samengekomen?

Als een manier van leven lijkt iedere Nederlander te genieten van de stad, de Noordzee en het platteland.

Iedereen hier geniet van deze verbondenheid met de natuur in hun dagelijkse leven. Te voet en met de fiets grijpen ze elke kans om door de smalle straatjes van deze steden te dwalen die nog steeds de Nederlandse Gouden Eeuw oproepen.

Deze Route du Bonheur loopt van zuid naar noord in Nederland en loopt door velden van tulpen en doeken van Van Gogh, tussen molens en hunebedden, grachten en polders.

Hier in het hart van Europa vinden we een natie die dol is op het vieren van zijn koninklijke familie, schilders, bloemisten en fietsers.

Omdat hier de sfeer uniek is, in een echte weerspiegeling van het erfgoed.

Begin van de reis start in VALKENBURG AAN DE GEUL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valkenburg Aan De Geul – Netherlands 58 Rooms

Hotel en restaurant in het land. Landgoed St. Gerlach ligt verscholen in het Geuldal en natuurgebied Ingendael. Uitgestrekte parken, een wijngaard, kruidentuin, boomgaard, rozentuin en zijn kerk met prachtige 18e-eeuwsefresco’s, zorgen voor een betoverende omgeving voor het kasteel, dat dateert uit het jaar 1200 en ooit een klooster was gebouwd om pelgrims te huisvesten die waren gekomen als eerbetoon aan de kluizenaar Gerlach van Houthem.

De kamers zijn gevestigd in de voormalige boerderij en bieden uitzicht op barokke tuinen. Het restaurant, dat niets van zijn aristocratische inrichting heeft verloren, serveert heerlijke Franse gerechten, terwijl de Bistrot de Liège de gasten aantrekkelijke gerechten uit de regio biedt in een informele setting.

De tweede stop tijdens uw reis Ootmarsum

 

Ootmarsum – Netherlands

Hotel en restaurant in een park. Het hotel ligt aan de rand van het charmante dorpje Ootmarsum en wordt omgeven door weiden en bossen.Je hoeft alleen maar op het bed te gaan liggen en deze oceaan van groen net buiten het raam te beschouwen om je meteen ontspannen te voelen. Alles is hier ontworpen voor verjonging: de keuken, eenvoudig maar heerlijk vers en smaakvol, de ruime kamers met een eigen zonneterras met directe toegang tot het park en vooral de faciliteiten gewijd aan wellness. Met binnen- en buitenzwembaden, een sauna, een stoombad en een solarium kunt u het hele jaar door voor uzelf zorgen en, eenmaal nieuw leven ingeblazen, wandelen of fietsen over de paden rondom het pand.

 

De derde stop tijdens uw reis Ermelo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEUVENUM (ERMELO) 

Hotel en restaurant in een park. De familie Sörensen verwelkomt gasten hartelijk op het landgoed van Het Roode Koper, een herenhuis dat ooit eigendom was van de graaf van Nederlands-Indonesië.

Omgeven door klassieke Engelse tuinen en de prachtige bossen van de Veluwe, is het landgoed van 3.000 hectare een heerlijke bestemming voor een uitje. Verken de prachtige bossen, heide, water en wildernis te voet, per fiets of te paard – gasten kunnen zelfs hun paarden stallen op het terrein.

Op koelere dagen kunt u bij de open haard genieten van een kopje thee of een glas wijn in de lounge.Het restaurant biedt uitstekende seizoensgebonden gerechten, waarvan u kunt genieten met uitzicht op de statige tuin.

 

De vierde en tevens laatste stop tijdens deze mooie route door ons prachtige land

Den Hoorn-Texel – Netherlands

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel en restaurant in een dorp. Anderhalf uur rijden van Amsterdam, twintig minuten varen van Den Helder – tussen land en zee – ligt Texel, een eiland in de Friese archipel. Hier heeft chef-kok Jef Schuur, hand in hand met zijn vrouw Nadine Mögling, ervoor gekozen om een  Michelin starred-restaurant en een aantal prachtige moderne suites te openen in wat ooit een pastorie was. Met de veranderende getijden kookt hij lokale producten zoals Waddenzee kokkels met Texels lamsbacon, peterseliewortelroom en een jus van gepofte selderij.

Nadine, een sommelier, is een expert in Europese wijnen en gebruikt haar uitgebreide kennis van biologische en natuurlijke wijnen om subtiele en unieke combinaties te creëren als aanvulling op de harmonieuze contrasten van smaken en texturen van de keuken.

 

Mocht u nieuwsgierig geworden zijn naar deze reis of wilt u verblijven in slechts een gedeelte van deze reis neem dan gerust contact met ons op!