Globe
Grenzenloos Goed
Stedentrip naar Sevilla

Stedentrip naar Sevilla

Midden in het centrum van Sevilla

Hotel Hospes Las Casas del Rey de Baeza

Midden in het centrum van Sevilla overnachten? Dat kan in het prachtige Hotel Hospes Las Casas del Rey de Baeza. Vanaf het hotel kunt u de meest iconische monumenten van de stad bezoeken, zoals de kathedraal, het Alcazar en de Giralda, en u vergapen aan de cultuur in de wijk Santa Cruz, het Museum voor Schone Kunsten en het Museum voor Flamencodans.

Ontdek ook de nieuwste trends in de Andalusische mode in de winkels van het historische centrum en u kunt niet vertrekken zonder een aantal typische lokale zoetigheden te proeven, zoals de Yemas (eigeelsnoepjes) uit het klooster van San Leandro of Tocino de Cielo (karamelvla) uit het klooster van Santa Clara. De oude binnenstad zit vol leven en u vindt hier geschiedenis in elke hoek.

De luchthaven van Sevilla ligt op ca. 10 km. Dus wilt u kunnen genieten in het centrum van Sevilla, maar ook nog iets van de cultuur zien, dan bent u bij Hotel Hospes Las Casas del Rey de Baeza aan het juiste adres.

 

Kamervoorbeeld:

Tweepersoonskamer Dreamer:
Ca 18 – 25 m², maximaal 2 personen De voortreffelijke luxe in deze kamer komt tot uiting in de contrasten tussen traditie en moderniteit van de decoratie, tapijten van natuurlijke vezels, traditioneel keramiek en neutrale kleuren.

4 nachten Tweepersoonskamer Dreamer, ontbijt, vlucht incl. 20 kg bagage en belasting & autohuurvanaf € 832,- p.p. (februari)vanaf € 990,- p.p. (juli)vanaf € 950,- p.p. (oktober)

 

Deluxe kamer:
Ca. 31-37 m², maximaal 3 personen Luxueuze kamer met zowel traditionele als moderne decoratie en rustgevende neutrale tinten.

4 nachten Deluxe kamer, ontbijt, vlucht incl. 20 kg bagage en belasting & autohuurvanaf € 900,- p.p. (februari)vanaf € 1093,- p.p. (juli)vanaf € 1087,- p.p. (oktober)

 

 

Diverse data of verblijfsduren zijn mogelijk, net als andere kamertypes, vraagt u bij ons naar de mogelijkheden!


Reisduur 5 dagen / 4 nachten
Vervoer Vliegtuig
Verzorging Logies onbijt