Globe
Grenzenloos Goed

Reisbureau Buitenlandsche Zaken

Reisbureau Buitenlandsche Zaken
Een safari door Afrika, een huwelijksreis op een bijzonder eiland, een cruise door de Caribbean of een avontuurlijke expeditie naar de Zuidpool. Elke reis opnieuw biedt u een unieke ervaring die u nooit meer vergeet. Zo’n reis is zoveel meer dan alleen een bezoek aan een bepaald land of gebied; het is een periode van ontspanning, verrijking en verwondering.

Wat is uw droomreis? Is het een vakantie vol luxe en comfort op één plek, of een langdurig avontuur door diverse landen? Is het een bezoek aan een exclusief cultureel evenement, of juist het samenzijn met uw gezin? Voor iedereen betekent reizen iets anders. Dat is waarom Buitenlandsche Zaken uw ideaal als uitgangspunt neemt. Samen met u stellen wij dé reis samen die binnen uw verwachtingspatroon valt, zodat u een beleving krijgt die u nooit zult vergeten. Onze medewerkers zijn allemaal ervaren reizigers die weten wat het is om een mooie reis te maken.

Onze reizen

Luxe en warme oorden of juist stoere actie in de sneeuw? U heeft per seizoen zo uw eigen voorkeuren, net als iedereen. Het liefst maakt u uw reis zo bijzonder mogelijk. Buitenlandsche Zaken biedt daarom een uniek scala aan reizen aan dat past bij de reiziger of vakantieganger die net dat stukje herkenning zoekt. Een reis die past bij u als individu, als gezien of als groep. Dit betekent dat wij alle type reizen – van cruises tot groepsreizen, van huwelijksreizen tot wereldreizen – naar uw behoeftes kunnen aanpassen.

Voor meer informatie neem contact met ons op of breng een bezoek aan ons reisbureau op de scheepstimmermanslaan 18.