Globe
Grenzenloos Goed

Reisbureau Buitenlandsche Zaken

Reisbureau Buitenlandsche Zaken
Een safari door Afrika, een huwelijksreis op een bijzonder eiland, een cruise door de Caribbean of een avontuurlijke expeditie naar de Zuidpool. Elke reis opnieuw biedt u een unieke ervaring die u nooit meer vergeet. Zo’n reis is zoveel meer dan alleen een bezoek aan een bepaald land of gebied; het is een periode van ontspanning, verrijking en verwondering.

Wat is uw droomreis? Is het een vakantie vol luxe en comfort op één plek, of een langdurig avontuur door diverse landen? Is het een bezoek aan een exclusief cultureel evenement, of juist het samenzijn met uw gezin? Voor iedereen betekent reizen iets anders. Dat is waarom Reisbureau Buitenlandsche Zaken uw ideaal als uitgangspunt neemt. Samen met u stellen wij dé reis samen die binnen uw verwachtingspatroon valt, zodat u een beleving krijgt die u nooit zult vergeten. Onze medewerkers zijn allemaal ervaren reizigers die weten wat het is om een mooie reis te maken.

Onze reizen op dit moment

Denk bijvoorbeeld  aan een Boetiek hotel met een heerlijk sterren restaurant waar u kunt dineren. Of een reservering in een mooie villa voor uw gezin, met ontbijt service. Of een heerlijk hotel met eigen spa waar u de behandelingen vooraf kunt reserveren.

Voor meer informatie neem contact met ons op of breng een bezoek aan ons reisbureau op de Scheepstimmermanslaan 18 in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam.