Globe
Grenzenloos Goed

Ikos nu ook op Mallorca

Ikos nu ook op Mallorca

Half juni heeft de geweldige keten Ikos hun 7de resort geopend, deze keer op Mallorca Ikos Porto Petro.

Niet meer dan 2 uurtjes vliegen vanuit Nederland met vluchten vertrek vanaf Rotterdam , Eindhoven en Amsterdam.

Tussen twee zanderige baaien

Ikos Porto Petro ontvouwt zich langs de zuidoostkust van Mallorca bij het Mondrago National Park, en op slechts een korte loopafstand van de pittoreske jachthaven Porto Petro.

Het ligt tussen zanderige baaien en biedt betoverende mediterrane zeegezichten. Ingetogen tegelvloeren, zachte tinten en houten meubilair vormen een aanvulling op de elegante laagbouwkamers en -suites. Verken het groene landschap, duik in de sprankelende zwembaden en dineer in een verfijnde keuken, alles inbegrepen bij uw verblijf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WAAR VERHOOGD COMFORT ONTMOET INSPIRERENDE UITZICHTEN

Ikos Porto Petro biedt een prachtig ingerichte verzameling ruime kamers en verfijnde suites, die elegant meubilair combineren met betoverende vergezichten.

Deze onberispelijk ontworpen suites liggen aan de sprankelende kust van Mallorca en genieten van een achtergrond van glinsterende wateren en weelderige natuur, waarvan u kunt genieten vanuit het comfort van uw balkon, terras of tuin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEKKER ETEN AAN DE MALLORCAANSE KUST

Vijf à-la-carterestaurants en ons gloednieuwe Food Hall-concept wachten op je in Ikos Porto Petro en laten je kennismaken met de verleidelijke internationale en lokale keuken met menu’s gemaakt door chef-koks met een Michelin-ster, evenals een wijnkaart met meer dan 300 uitstekende wijnetiketten.

Of waag u buiten het resortterrein met onze befaamde Dine Out-ervaring en neem u mee op een gratis gastronomische reis naar de beste lokale restaurants.

Allemaal onderdeel van uw vakantie-ervaring.

 

ACTIVITEITEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Ongeacht hun leeftijd kunnen kinderen genieten van een volledig scala aan binnen- en buitenactiviteiten in de groene natuur en sprankelende zwembaden van het resort.

Clubs onder streng toezicht bieden artistieke activiteiten, muziekavonden en georganiseerde sport en spel, terwijl gezonde kindermenu’s in onze restaurants ervoor zorgen dat jongere gasten kunnen genieten van hun eigen exclusieve eetervaringen.

 

Reisbureau Buitenlandsche Zaken heeft goede connecties met het Ikos!

Mocht u een prijs opgave willen ontvangen neem dan gerust contact met ons op, of kom langs op ons kantoor.

Laat een reactie achter