Globe
Grenzenloos Goed

BuZa`s paradijselijke tip

BuZa`s paradijselijke tip

Graag wil ik u laten kennis maken met het mooiste vak ter wereld ” Reisadviseur”.

Omdat wij vanachter ons bureau op een dag de hele wereld kunnen overvliegen, komen wij op de meest mooie plaatsen en unieke bestemmingen.

Gezamenlijk beschikt ons team over een uitgebreide kennis, doordat wij zelf veel bestemmingen hebben beleefd.

De kennis is dus ruim aanwezig, waar wij als team voor zorgen is dat er de mooiste nog onbekende plekjes gevonden worden.

En hierbij wil ik er graag een met u delen;

Het nog onontdekte Indonesië

“Waking in the morning to the sound of waves lapping on the shore, I did have the singular feeling of, at last, having escaped from whatever it is we are all endlessly trying to flee with our travels.”

      -The New York Times

 

 

Dit resort is volledig gebouwd van teruggewonnen tropisch hardhout, gemalen op het terrein van hun  eigen draagbare houtzagerij.

De accommodaties zijn zorgvuldig ontworpen met het oog op comfort, privacy en duurzaamheid. Al hun kamers zijn voorzien van Balinese badkamers in de open lucht, air-conditioning, frisse warme en koude douches, minibar gevuld met lekkernijen uit de archipel en handgemaakte meubels en accessoires.

De acht luxueuze water cottages zijn gebouwd op palen boven de North Lagoon, op een steenworp afstand van het duikcentrum en het restaurant.

In hetzelfde gebied bieden zij ook vier iets grotere North lagoon villa`s aan waar u 4 tot 8  personen kunt verblijven aan de andere kant op het poeder wit strand vind u zeven South Beach – Villa`s met uitzicht op een zwem gat met blauw water. Dit strand is bereikbaar via een korte maar steile wandeling over de heuvel.  Als alternatief is er ook een watertaxi beschikbaar om er te komen, behalve bij laag water.

Hierbij laten wij u nog wat impressies zien om weg te dromen bij deze fantastische bestemming.


 

 

Hebben wij u al nieuwsgierig gemaakt?  En wilt u meer weten over deze fantastische bestemming?  Hoe er te komen?  En wat voor soort reisarrangement wij hiervan kunnen maken?


Neemt u dan gerust contact met ons op en wij zullen voor u een droomreis samenstellen geheel naar uw wens!

 

Laat een reactie achter